2.9 Vot (Like/Dislike) talent & Chat = Comentarii despre talent direct pe profilul lui

Tu si colaboratorii tai pe un proiect va puteti exprima parerea despre un talent urcat pe un rol utilizand 2 functionalitati:

  • CHAT = Comentarii despre talent => Click bula “COMENTARIU” => ti se deschide fereastra chat cu comentarii unde: poti face comentariile pe care le doresti despre talent si poti vedea alte comentarii facute de alti useri despre talent, in timp real, online.

Aceasta zona este special conceputa pentru ca tu si colaboratorii tai sa puteti discuta (ca un chat) sau face orice precizare despre talent necesara in procesul de casting (exemplu: responsabilul de casting poate scrie aici daca talentul are o disponibilitatea partiala pe proiect, un regizor poate intreba daca talentul propus este dispus sa isi schimbe culoarea parului sau ca i-a vazut proba de casting si i-a placut etc.).

Bula de comentarii este:

- evidentiata (colorata negru inchis) - atunci cand exista cel putin un comentariu facut pentru acel talent.

- gri, stearsa - atunci cand nu exista niciu comentariu facut pentru acel talent.

Comentariile nu sunt vizibile talentului, ci doar celor implicati pe proiect care au drept sa vada sau sa scrie comentarii. Mai multe informatii despre aceste drepturi gasesti aici: Drepturi pe proiect.

Pentru a lasa un comenariu:

  • Click pe bula de comentariu.

  • Scrie in Text box informatia.

  • Click buton “Add comment”.

  • Click pe butonul de “Close”.

 

  • LIKE si DISLIKE poti arata pe cine placi cu un simplu sau pe cine nu consideri deloc potrivit cu un . Punctajul cumulat în urma voturilor colaboratorilor care au acest drept este vizibil pe profilul talentului din rol. Talentul nu vede aceste voturi. Aceasta functionalitate este disponibila celor implicati pe proiect, in cazul in care au acest drept. Mai multe informatii despre acest drepturi gasesti aici: Drepturi pe proiect.