2.11 Upload probe de casting

Poti sa urci probele de casting prin 2 modalitati:

a) Click buton “Upload Video” => click pe “Browse files” sau “Drag and drop files on this page” => alegi videoclipul pe care doresti sa il urci => click buton “Save” => asteapta sa se incarce.

 • Butonul “Upload video” apare atunci cand talentele sunt in statusurile  “Audition Scheduled” = “Auditie programata” si “Recall Scheduled” = “Auditie programata”;

 • Butonul permite urcarea unui singur video; Daca selectezi mai multe videoclipuri, sistemul il urca doar pe primul selectat;

 • Dupa ce urci proba de casting, butonul de “Play” isi schimba culoarea in mov;

 

 • Pentru a vizualiza proba de casting => click pe butonul de “Play” mov (dureaza putin pana se incarca in sistem);

 

 • Daca ai scene diferite pentru acelasi personaj, recomandat este sa montezi probele si sa urci un singur videoclip care sa le contina pe toate;

 • Dimensiune video maxima: 500 MB si formate acceptate: MP4, AVI, MOV și WMV.

 

b) Mergi pe profilul din rol al talentului la sectiunea “Audition Files” => click buton “Browse files” => alegi videoclipurile pe care doresti sa le urci => click buton “Upload files” => asteapta sa se incarce.

 • Daca ai scene diferite pe personaj si nu ai posibilitatea de a monta, exista acest artificiu de a urca mai multe probe/talent utilizand sectiunea “Audition Files”.

 • Ultimul video urcat este cel care va aparea pe butonul de “Play” mov de pe profilul talentului din rol.

 • Cand urci mai multe probe de casting/talent trebuie sa informezi colaboratorii de pe proiect unde intra ca sa le vizualizeze pe toate, adica in sectiunea “Audition Files” pe de profilul talentului din rol.

 

Pentru a sterge o proba de casting urcata:

 1. Mergi in sectiunea “Audition Files” din profilul talentului urcat pe rol

 2. Mergi cu cursorul pe videoclipul pe care vrei sa il stergi.

 3. Click buton “Delete”.

 4. Se deschide o fereastra in care esti intrebat “Are you sure?”, click buton “Yes, delete it!”.

Profilul ramane in status “Had Audition”, insa nu mai poate fi vizualizat videoclipul, buton de “Play” este gri din nou si, daca dai click pe el, nu se deschide videoclipul. Pentru a urca o alta proba de casting, o poti face numai din sectiunea “Audition files”, deoarece butonul “Upload video” nu mai exista in statusul “Had Audition”. Dupa ce o urci, butonul de “Play” este din nou functional si o poti vizualiza dupa ce dai click pe el.

 

Pentru a vizualiza probele de casting urcate in sectiunea “Audition Files”:

 1. Mergi in sectiunea “Audition Files” din profilul talentului urcat pe rol

 2. Mergi cu cursorul pe videoclipul pe care vrei sa il stergi.

 3. Click buton “Play” => ti se deschide videoclipul.

 

Daca talentul este disponibil pe proiect, insa nu poate ajunge la castingul fizic, isi poate urca un selftape pe rol. In momentul in care este pe statusul “Scheduling Audition” are la dispozitie 2 variante:

 • sa se programeze la proba de casting (interval orar si zi);

 • sa urce un selftape => in acest caz trebuie sa ii precizezi in pagina rolului care este deadline-ul de Rpload Selftape si sa ii dai detaliile necesare despre cum trebuie sa arate.

In momentul in care talentul isi urca un selftape, statusul lui se schimba automat in “Had Audition”, iar butonul de “Play” va fi mov, vei putea sa ii vezi selftape-ul urcat.

 

Mai multe informatii despre cum se desfasoara partea de “Upload selftape” la talente gasesti aici: Cum imi urc un selftape?, Cate selftape-uri pot urca?, Pana cand trebuie sa urc selftape-ul?, Cum pot sterge un selftape? si Cum pot inlocui un selfape?.