3.2.3 Auditii si documente suplimentare pe profil talent pe rol = "Audition & Files" area

In momentul in care un talent este urcat pe un rol/job anume, in profilul lui apare 1 sectiune suplimentara, anume “Audition & Files”.

Aceasta este o zona dedicata auditiilor, documentelor, fisierelor talentului pe rolul/jobul respectiv.

Aceasta NU este vizibila in profilul general al talentului, adica atunci cand profilul lui este accesat din pagina generala de “Talent Search”.

Doar cei care au acces la proiectul si rolul/jobul respectiv au acces la aceasta zona din profilul talentului. Fisierele din zona aceasta se schimba odata cu rolul/jobul, exemplu: un talent poate fi urcat pe 7 roluri/joburi (din acelasi proiect sau din proiecte diferite) in acelasi timp, pe fiecare rol va avea alta auditie si/sau documente urcate, diferite de la rol la rol.

=> Click pe “Audition & Files” area din profilul unui talent pe rol => ti se deschide zona ce contine:

  • “Audition files”= auditii pe rol/job. In aceasta zona vezi fisierele de tip video ale talentului pe rolul respectiv. Acestea pot fi urcate direct de talent = Selftape sau de responsabilul de casting/job/proiect. Numai cei care au drept pot urca sau sterge aceste fisiere/documente.

  • “Other files” = alte documente pe rol/job. In aceasta zona vezi fisierele de alt format ale talentului pe rolul respectiv. Acestea pot fi urcate direct de talent sau de responsabilul de casting/job/proiect. Numai cei care au drept pot urca sau sterge aceste fisiere/documente.

Aceste doua sectiuni sunt dedicate exclusiv stocarii materialelor video (auditii) si documentelor ce apartin de talentul de pe rolul respectiv.

Mai multe informatii despre aceste doua sectiuni gasesti aici: Upload probe de casting.

Mai multe informatii despre cum poti vota sau discuta cu colaboratorii depre un talent urcat pe un rol/job anume, vezi aici: Vot (Like/Dislike) talent & Chat= Comentarii despre talent direct pe profilul lui.