3.3 Talente “deblocate” = deținute de companie

Talent “deblocat” de o companie = talent pentru care compania a cheltuit credit, prin deblocarea datelor de contact ale talentului. Se intampla de regula atunci cand compania doreste comunicarea cu talentul pentru verificarea, utilizarea talentului pentru un job/rol anume.

Talentele deblocate sunt evidentiate pe un fundal de culoare verde, pentru a le putea folosi cu prioritate dacă dorești. Poți, de asemenea, sa le vizualizezi doar pe acestea, in pagina de “Talent Search”.

Odată “deblocat” un talent și cheltuit un credit pentru “deblocarea” lui, talentul respectiv este “deținut” de către compania care a cheltuit credit cu deblocarea lui și poate fi folosit si pentru alte proiecte din interiorul paltformei (Atentie! exclusiv proiecte ale companiei care detine talentele - verifica Termenii si conditiile pentru mai multe detalii) fara a cheltui credite suplimentare.

Datele lui de contact vor fi vizibile:

  • userilor care au acces in proiectul respectiv;

  • userilor care sunt sub umbrela companiei care il detine, inclusiv in afara proiectului pentru care a fost deblocat, atat în pagina generala de “Talent Search”, cât și în alte proiecte ale companiei pe care poate fi urcat talentul, indiferent de statusul în care se afla talentul.

Conditia este ca userul sa detina și dreptul general de a accesa secțiunea “CONTACT” (“Access to Contact Details“).

Vezi aici detalii: