Căutare după calitatea si gradul de completare al profilului talentului

Mergi in pagina de Talent Search pentru a putea incepe cautarea talentelor dorite in baza de date, in functie de calitatea si gradul de completare al profilului talentului.

  • “Profile quality” reprezintă calitatea profilului talentului, calificativul pe care l-a primit în urma evaluării de către reprezentantul The Cast List => click pe casuta pentru a ti se deschide variantele de selectie => selecteaza calificativul sau calificativele care te intereseaza => in dreapta iti apar rezultatele conform cautarii, adica acele talente carora li s-a acordat calificativul selectat de tine.

Calificativele sunt explicate aici: Calitate profil talent = Profile Quality.

  • “Completion percentage” reprezinta gradul de completare al profilului => => click pe casuta pentru a ti se deschide filtrul => completeaza in casute intervalele dorite, gradul de completare minim si maxim => in dreapta iti apar rezultatele conform cautarii, adica acele talente care se incadreaza in intervalele scrise de tine.

Gradul de completare este explicat aici: % = Grad de completare profil talent.

 

Dupa acelasi principiu functioneaza toate filtrele/cautarile: apesi pe ele si ti se deschid casutele pentru a completa cu valorile dorite sau a selecta din listele predefinite valorile dorite de tine.

Live filter” = opereaza in timp real, pe masura ce introduci filtre, in dreapta paginii iti apar in timp real rezultatele, adica talentele care se incadreaza in filtrele introduse de tine.

Sus pe pagina ai de asemenea si numar total de rezultate generate, adica numarul de talente care se incadreaza in filtrele introduse de tine, corespund cautarii tale.

Stergi ce ai scris in casute sau debifezi casutele selectate ori pur si simplu apesi “Clear” sau “Clear all filters” => se sterg filtrele si in dreapta ti se actualizeza in timp real rezultatele. Mai multe informatii despre resetare/sterge filtre cautare ai aici: “Resetare cautare = Clear filter/all filters”.