3.1.2 Motor cautare/filtrare talente = Search/Live filter

Mergi in pagina Talent Search pentru a incepe cautarea in baza de date.

Pentru a ajunge la tipologia dorita te folosesti de filtrele existente, acestea sunt “Live filter” = opereaza in timp real, pe masura ce le introduci, in dreapta paginii iti apar in timp real rezultatele, adica talentele care se incadreaza in filtrele introduse de tine.

Sus pe pagina ai de asemenea si numar total de rezultate generate, adica numarul de talente care se incadreaza in filtrele introduse de tine, care corespund cautarii tale.

Ai la dispozitie filtre si poti cauta dupa: cautare “la liber” dupa orice doresti, locatie (ora, tara), nationalitate, etnie, categorie artistica, varsta, inaltime, greutate, joburi/roluri dorite de talent, sex, agent sau sindicat, culoare ochi, culoare si lungime par, chiar si tipul de par sau par facial, constitutie corporala, limba, accente si dialecte, cat si tot ce tine de abilitatile talentelor, ca de exemplu: intrsumente muzicale, tipuri de dans, tonalitatea vocii, sport, pana si disponibilitatea sau nu pentru scene nud.

Exemplu:

  • Artistic activity” => click pe ea pentru cautare dupa categoria artistica din care face parte talentul, poti bifa una sau mai multe => bifeaza casuta din dreptul categoriei dorite => in dreapta iti apar rezultatele conform cautarii, adica acele talente care au in profil completat la categorie artistica una dintre categoriile bifate de tine. Debifezi casuta din dreptul unei categorii => in dreapta ti se actualizeza in timp real rezultatele, cat si numarul de rezultate sus pe pagina, mai multe informatii despre resetare/sterge filtre cautare ai aici: “Resetare cautare = Clear filter/all filters”.

  • “Age” => click pe ea pentru cautare dupa varsta talentelor => completeaza in casute intervalul dorit, varsta minima si varsta maxima (exemplu: 20 - 25) => in dreapta iti apar rezultatele conform cautarii, adica acele talente care au in profil completata varsta si se incadreaza in intervalul scris de tine.

Dupa acelasi principiu functioneaza toate filtrele/cautarile.

Mai multe detalii vezi si in sectiunile dedicate fiecarui filtru/categorii de filtre, aici: