Cautare si afisare talente “deblocate”

Mergi in pagina de Talent Search pentru a putea incepe cautarea talentelor “deblocate” in baza de date:

  • “Unlocked Contact Details” => click pe casuta pentru a ti se afisa butonul “Show only unlocked talents” => click pe butonul “Show only unlocked talents” => in dreapta iti apar rezultatele conform cautarii, adica acele talente ale caror date de contact le-ai deblocat deja.

Mai multe informatii despre ce inseamna talente “deblocate” gasesti aici: Talente “deblocate” = deținute de companie.

 

Dupa acelasi principiu functioneaza toate filtrele/cautarile: apesi pe ele si ti se deschid casutele pentru a completa cu valorile dorite sau a selecta din listele predefinite valorile dorite de tine.

Live filter” = opereaza in timp real, pe masura ce introduci filtre, in dreapta paginii iti apar in timp real rezultatele, adica talentele care se incadreaza in filtrele introduse de tine.

Sus pe pagina ai de asemenea si numar total de rezultate generate, adica numarul de talente care se incadreaza in filtrele introduse de tine, corespund cautarii tale.

Stergi ce ai scris in casute sau debifezi casutele selectate ori pur si simplu apesi “Clear” sau “Clear all filters” => se sterg filtrele si in dreapta ti se actualizeza in timp real rezultatele. Mai multe informatii despre resetare/sterge filtre cautare ai aici: “Resetare cautare = Clear filter/all filters”.