3.1.1 Accesare baza de date talente = Talent Search

Ai 2 posibilitati de accesare a bazei de date talente, a paginii Talent Search:

  • Din pagina principala (= Dashboard) => click pe butonulTalent Search” din meniul din stanga => ti se deschide pagina “Talent Search= motorul de cautare in baza de date si poti incepe cautarea si vizualizarea talentelor in baza de date, fara sa fii conditionat de existenta unui proiect anume. De exemplu: ai un pitch si vrei sa vezi daca tipologiile cautate pe acel proiect se regasesc si in baza de date de pe platforma.

     

  • Din pagina unui proiect => click pe rolul pe care doresti sa adaugi talente => click pe butonul Search & add talents to this role” => ti se deschide pagina “Talent Searchcu motorul de cautare in baza de date, cu facilitatea ca poti adauga talentele dorite direct pe rolul respectiv prin => click pe butonul ”Add to this role”.

 

Ordinea afișării profilelor talentelor este în funcție de procentajul de completare, cat și de calitatea profilelor.  Există un algoritm care ține cont de aceste două variabile și iti afișează prima dată talentele care au profilele cele mai calitative, cu informații cât mai complete, conform standardelor din industrie. Astfel, talentele sunt afisate pornind de la “Celebrity” pana la “Unprofessional profile”.

Pentru a ajunge la tipologia dorita te folosesti de filtrele existente, acestea sunt “Live filter” = opereaza in timp real, pe masura ce le introduci in dreapta paginii iti apar in timp real rezultatele, adica talentele care se incadreaza in filtrele introduse de tine. Mai multe detalii despre cum sa cauti talentele dorite si posibilitati filtrare ai aici: Motor cautare/filtrare talente = Search/Live filter.

Cardul de prezentare al talentului contine: poza de profil, prenume talent, ID talent si imediat sub acestea: categoria artistica din care face parte talentul, cat si calitatea profilului. Mai multe informatii despre acestea vezi in sectiunile: Categorii artistice/Artistic activity si Calitate profil talent/Quality profile.

Actiuni posibile pe card talent:

  • => click pe poza profil talent => ti se deschide profilul complet al talentului;

  • => click pe butonul “Play video” = sageata play video => ti se deschide video de prezentare talent, fara sa fii nevoit sa accesezi profilul complet;

  • =>click pe buton “Add to role” => adaugi talentul pe un rol.

 Daca ai intrat pe profilul unui talent si doresti sa te reintorci in pagina de Talent Search, click pe sageata “Back” a browserului, sistemul tine minte filtrele deja introduse si nu se reseteaza si, in functie de browserul pe care il utilizezi, tine minte si pozitia scroll-ului. Recomandare browsere: versiunile actualizate, la zi ale urmatoarelor: Google Chrome, Mozilla Firefox si Safari (pentru Mac). De asemenea, recomandarea noastra este, atunci cand doresti sa accesezi un profil de talent, sa il deschizi in alt tab (click dreapta pe poza talent => click Open link in new tab).