3.3.1 “Deblocare” talent & vizualizare date de contact talent

Poți “debloca” un talent în urmatoarele moduri: 

  • Din pagina proiectului => mergi pe un rol => click butonul de schimbare status talent pe rol, cel de langa poza talentului (de pe cardul talentului). Când doresti verificarea unui talent pentru jobul/rolul pe care este urcat, adică avansezi cu el din statusul Propus (= Proposed) într-un status mai avansat, “deblochezi” talentul. De fiecare data cand actionezi butonul de schimbare status, vei fi avertizat ca vei cheltui un credit (din creditele companie care detine proiectul) și ti se va cere confirmarea acțiunii. 

Nu consumi credite cand refuzi un talent, adică schimbi statusul unui talent din Propus (= “Proposed”) în Refuzat (= “Rejected”).

  • Din pagina proiectului => mergi pe un rol => deschizi profilul talentului => click secțiunea “CONTACT” din fișa talentului => click butonul “Unlock contact details” => ai “deblocat” talentul cu condiția sa ai drept general de a cheltui credite (“Allows the user to spend company credit on talents contact details” ) și drept general de a accesa secțiunea “CONTACT” (“Access to Contact Details”) . De fiecare data cand actionezi butonul “Unlock contact details”, vei fi avertizat ca vei cheltui un credit (din creditele companie care detine proiectul) și ti se va cere confirmarea acțiunii. 

Atenție! Pe proiect, în modurile descrise mai sus, creditele pot fi cheltuite și de către colaboratorii pe care îi adaugi pe respectivul proiect (chiar dacă ei nu sunt sub umbrela companiei tale), indiferent ca o face prin actionarea butonului de schimbare a statusului talentului sau prin actionarea butonul “Unlock contact details” din zona “Contact” de pe profilul talentului, dacă ei au dreptul general de a cheltui credite (“Allows the user to spend company credit on talents contact details”) si tu le dai dreptul pe proiectul tau de a schimba statusurile (“Change status buttons (also allows the user to spend company credit when changing to certain statuses which unlocks talent contact details)”).

Colaboratorul cheltuiește din creditele companiei tale, deoarece actioneaza din interiorul unui proiect detinut de compania ta. Pe cand, daca acționează in afara proiectului, din modul general din pagina Talent Search” cheltuiește din creditele companiei sale (sub umbrela careia este colaboratorul). 

De fiecare data cand actioneaza butonul de “Unlock contact details” din interiorul unui proiect care nu apartine companiei lui, colaboratorul va fi avertizat ca va cheltui un credit din creditele companiei care detine proiectul și i se va cere confirmarea acțiunii. 

  • Din pagina “Talent Search” => deschizi profilul talentului => click secțiunea “CONTACT” din fișa talentului => click butonul Unlock contact details” => ai “deblocat” talentul cu condiția sa ai drept general de a cheltui credite (“Allows the user to spend company credit on talents contact details”) și drept general de a accesa secțiunea “Contact” (“Access to Contact Details”) .

Pe acest mod cheltuiești creditele companiei tale, sub umbrela careia esti.    

Pentru a “debloca” un talent ai nevoie de credite, vezi aici mai multe detalii: Credite.

Talentele odată “deblocate” sunt “deținute” de companie, datele lui de contact devin disponibile și pot fi folosite, vezi aici mai multe detalii: Talente “deblocate” = deținute de companie.