Categorie artistica talent = Artistic activity

Exista 11 categorii artistice din care talentul poate sa faca parte:

  1. No experience = Fara experienta

Inseamna ca talentul nu are deloc experienta in domeniu, nu a participat la nicio filmare sau niciun shooting si nici nu are studii sau cursuri in domeniu.

2. Acting student = Student actorie

Inseamna ca talentul urmeaza in prezent cursurile unei facultati de actorie, iar in sectiunea “Skills”, camp “Licenses, Diplomas & Studies” trebuie sa completeze numele facultatii pe care o urmeaza si eventual anul de studiu in care se afla. Talentul poate avea sau nu experienta in domeniu.

3. Amateur actor = Actor amator

Inseamna ca talentul are cursuri de actorie absolvite si practica actoria la nivel de amator. Tot aici intra si cei care nu au neaparat cursuri de actorie absolvite, insa fac parte din trupe de teatru de amatori sau au suficienta experienta in domeniu astfel incat pot fi calificati precum “Actor amator”.

4. Professional actor = Actor profesionist

Inseamna ca talentul a absolvit o facultate de profil, au o diploma care sa ateste acest lucru si actoria reprezinta principalul lor job/activitate.

5. Model = Model

Inseamna ca talentul practica modelingul la nivel profesionist, are experienta in shootinguri, prezentari de moda si alte activitati adiacente domeniului. Talentul trebuie sa urce pozele de book care sa certifice acest lucru.

6. Performer = Performer

Inseamna ca talentul detine un talent artistic pe care este specializat, pe care il practica la nivel profesionist, are studii in domeniu care certifica acest lucru sau care reprezinta principalul lor job/activitate. In sectiunea “Skills” gasesti detalii despre talentul lor.

Categoria “Performer” contine 11 posibile categorii artistice:

a) Singer = Cantaret => inseamna ca talentul este specializat si are experienta in cantat.

b) Musician = Instrumentist => inseamna ca talentul este specializat si are experienta in a canta la unul sau mai multe instrumente muzicale.

c) Dancer = Dansator => inseamna ca talentul este specializat si are experianta in dans.

d) Influencer = Influencer => inseamna ca talentul este o persoana foarte urmarita in Social Media, are contracte cu diverse branduri si are capacitatea de a influenta decizia de cumparare a unor produse in randul urmaritorilor lui.

e) Stunt person = Cascador => inseamna ca talentul este specializat si are experienta in cascadorii.

f) Circus = Circar => inseamna ca talentul este specializat si are experienta in arta circului.

g) Magician = Magician => inseamna ca talentul este specializat si are experienta in arta magiei.

h) Choreographer = Coregraf => inseamna ca talentul este specializat si are experienta in coregrafie.

i) Comedian = Comedian => inseamna ca talentul este specializat si practica aceasta ramura a actoriei.

j) DJ = DJ => inseamna ca talentul este specializat si practica acest ramura artistica.

k) Imitator = Imitator => inseamna ca talentul este specializat si poate imita/copia actiunile, comportamentul, look-ul unei persoane publice astfel incat sa semene cu ea perfect.

l) Performer (other) = Performer (altceva) => inseamna ca talentul nu s-a regasit pe nicio subcategorie artistica de mai sus si a bifat aceasta subcategorie. De obicei, aceasta categorie ramane goala, nu apar talente in motorul de cautare cu aceasta categorie, deoarece reprezentatul The Cast List, in momentul verificarii profilelor talentelor nou inscrise, discuta cu acesta la ce categorie face referire si, in functie de raspunsul talentului, ii bifeaza ce i se potriveste.

7. Extras = Figuratie simpla

Inseamna ca talentul practica jobul de “Figuratie simpla”.

8. Special extras = Figuratie speciala

Inseamna ca talentul practica jobul de “Figuratie speciala”.

9. Audience = Public spectator

Inseamna ca talentul practica jobul de “Public spectator”.

10. Other = Altceva

Inseamna ca talentul nu s-a regasit pe nicio categorie artistica si a bifat aceasta varianta. De obicei, aceasta categorie ramane goala, nu apar talente in motorul de cautare cu aceasta categorie, deoarece reprezentatul The Cast List, in momentul verificarii profilelor talentelor nou inscrise, discuta cu acesta la ce categorie face referire si, in functie de raspunsul talentului, ii bifeaza ce i se potriveste.

11. (needs update) = (are nevoie de update)

Inseamna ca talentul nu a stiut ce categorie artistica sa isi aleaga si a bifat aceasta varianta. De obicei, aceasta categorie ramane goala, nu apar talente in motorul de cautare cu aceasta categorie, deoarece reprezentatul The Cast List, in momentul verificarii profilelor talentelor nou inscrise, ii explica acestuia categoriile artistice pe care le poate alege conform cu pregatirea si experienta in domeniu si, in functie de acestea, ii bifeaza ce i se potriveste.

 

Poti vedea ce “Artistic Activity” are un talent in urmatoarele locuri:

  • pe cardul de prezentare al talentului, sub prenume si ID;

  • pe profilul talentului, in subtitlu, imediat sub prenumele si ID-ul talentului.