Calitate profil talent = Profile Quality

Câmpul “Profile Quality” reprezintă calitatea profilului talentului, calificativul pe care l-a primit în urma evaluării de către reprezentantul The Cast List.

 

Există 7 calificative posibile care reflectă calitatea profilului talentului: 

  1. “Profile Pending Approval” = “Profil în curs de aprobare”

Este calificativul alocat automat de sistem la înregistrarea talentului, toate profilele primesc acest calificativ la înregistrare și înseamnă că profilul talentului încă nu a fost verificat și calificat de către un reprezentant The Cast List.

Dacă are un procentaj de completare mai mare de 50% apare oricum în căutările de casting, chiar dacă profilul lui nu a fost calificat inca și are ca “Profile Quality”: “Profile Pending Approval”. Imediat dupa verificarea profilului, talentul va primi unul dintre calificativele de mai jos, in functie de cat de calitativ este profilul lui.

2. “Unprofessional Profile” = “Profil neprofesionist”

Inseamnă că profilul talentului a fost verificat de către un reprezentant The Cast List și a fost calificat ca fiind un profil ce nu corespunde standardelor din industrie, irelevant pentru profesioniștii din industrie, prin urmare va apărea ultimul în căutările de casting.

Primește acest calificativ, de regulă, când procentajul de completare al profilului său este mic sau minimul acceptat și/sau calitatea profilului său (materialelor de prezentare, poze, video) este una foarte slabă, sub minimul standardelor impuse de industrie.

3. “Approved Profile” = “Profil aprobat”

Inseamnă că profilul talentului a fost verificat de către un reprezentant The Cast List și a fost aprobat.

Primește acest calificativ, de regulă, când are procentajul de completare al profilului minim 50% și/sau calitatea profilului tău (materialelor de prezentare, poze, video) este una de bază, cea minim acceptată, este punctul de plecare. Cel mai probabil pozele și materialele de prezentare ale talentului necesită o îmbunătățire.

4. “Good Profile” = “Profil bun”

Inseamnă că profilul talentului a fost verificat de către un reprezentant The Cast List și a fost calificat ca fiind un profil bun si că o anumite parte din profilul talentului (poze/video/informații câmpuri) este bine reprezentată.

5. “Excellent Profile” = “Profil excelent”

Inseamnă că profilul talentului a fost verificat de către un reprezentant The Cast List și a fost calificat ca fiind un profil excelent, ca este bine reprezentat pe toate secțiunile (poze, video, informații câmpuri), materialele sunt de o calitate înaltă, iar câmpurile din profil foarte bine completate.

6. “The Cast List Studio Profile” = “Profil făcut în studio The Cast List”

Inseamnă că profilul talentului a fost realizat în studioul The Cast List sau al partenerilor The Cast List. Acest calificativ este garanția calității materialelor de prezentare ale talentului, deoarece acestea au fost făcute într-un studio profesionist și conform standardelor din industrie. Înseamnă că pozele, videoclipurile și materialele de prezentare sunt la calitatea cerută pentru casting, respectă cerințele profesioniștilor din industrie.

7. “Celebrity” = “Celebritate”

Inseamnă că profilul talentului a fost verificat de către un reprezentant The Cast List și a calificat profilul ca apartinand unei celebritati. Această calificare o primesc persoanele foarte cunoscute, la nivel de țară sau chiar mondial, indiferent de domeniul din care fac parte (actor sau non-actor).

 

Afișarea rezultatelor, adică profilelor, în căutările de casting este în funcție de acest calificativ, cât și de procentajul de completare al profilului. Există un algoritm care ține cont de aceste două variabile și afișează prima dată talentele care au profilele cele mai calitative, bine făcute, cu informații cât mai complete, conform standardelor din industrie. Astfel, talentele sunt afisate in ordine descrescatoare, de la cele mai bune, “Celebrity, la cele mai slabe, “Unprofessional profile”. Un profil, ca sa fie vizibil in motorul de cautare = “Talent Search”, trebuie sa aiba procentajul de completare minim 50%.

 

Poti vedea ce “Profile Quality” are un talent in urmatoarele locuri:

  • pe cardul de prezentare al talentului, sub categoria din care face parte;

  • pe profilul talentului, in subtitlu, imediat sub prenumele si ID-ul talentului;

  • in sectiunile: Overview si Agency.