4.3.5 Status “Rejected” = “Respins”

Statusul “Rejected” = “Respins” apare in mai multe stadii in procesul de casting si inseamna ca nu consideri potrivit talentul pentru acel rol si il refuzi. Dupa ce apesi butonul “Reject”, statusul talentului se transforma automat in “Rejected”, iar culoarea profilului devine mai stearsa ca sa nu mai iasa in evidenta.

 

In acest status ai la dispozitie urmatoarea actiune apasand butonul: 

a) Buton “Rollback”: in cazul in care te-ai razgandit si doresti ca talentul sa continue procesul de casting. Acest buton intoarce talentul in statusul anterior celui de “Rejected”.

Atentie! Recomandat este ca talentul sa ramana in status “Rejected” daca asa ai hotarat. Butonul de “Rollback” este gandit a fi folosit doar in cazuri exceptionale, in niciun caz intr-un mod uzual. Trebuie sa porti o discutie cu talentul in cazul in care se doreste sa ramana ca optiune pentru rol si trebuie anuntat ca a avut loc o greseala si verificat daca inca este disponibil pentru proiect.

 

Mai multe informatii despre cum ii explicam talentului statusul “Rejected” = “Respins” gasesti aici : Ce inseamna statusul “Rejected” = “Respins”?, Ce primesc cand sunt in statusul ““Rejected” = “Respins”? si Ce trebuie sa fac daca am statusul “Rejected” = “Respins”?.