4.1 Comunicare automatizata cu talentele prin sistemul de notificari (sms & email) al platformei

In procesul de casting (verificare a talentelor, programarea talentelor la auditii etc.) ai posibilitatea de a comunica cu talentele direct prin sistemul automatizat de notificari (sms & email) al platformei, reducand astfel considerabil timpul si resursele alocate castingului. 

Printr-o simpla apasare de buton, declansezi transmiterea automata a notificarilor (sms & email) catre talentele dorite.

Exemplu: doresti sa verifici disponibilitatea talentelor pe proiect => dai click pe butonul “Check availability”, iar talentul primeste in timp real un sms si un email in care este informat de proiect si ca trebuie sa raspunda. Astfel, nu mai este nevoie sa suni tu individual, la fiecare talent, sa pierzi timp cu telefoane ori sa repeti la infinit, pana la epuizare aceleasi informatii despre proiect si rol. In loc de o zi intreaga alocata pentru acest proces, apesi un buton si mesajul ajunge instant la 1000, 2000 de oameni sau oricati doresti tu. In plus, eviti posibile discutii ulterioare legate de faptul ca nu au stiut, inteles sau nu le-au fost comunicate anumite informatii, deoarece ele sunt scrise clar in pagina proiectului, rolului si nu pot spune ca nu le-au primit, ca nu au fost corect informati. 

Raspunsul talentelor este vizibil in timp real in pagina rolului prin schimbarea de status automata.

Exemplu: tu apesi butonul “Check availability” = “Verifica disponibilitatea”, iar statusul talentului se transforma in “Checking availability” = “Se verifica disponibilitatea” pana raspunde. Daca talentul raspunde ca este disponibil, statusul talentului din rol se schimba automat in “Available” = “Disponibil”. Tu trebuie doar sa dai “Refresh” paginii din cand in cand pentru a vedea raspunsurile talentelor.

 

Mai multe informatii despre ce inseamna fiecare status, cum functioneaza si ce informatii ajung la talent in functie de status gasesti aici: Statusuri talent: ce sunt, cine le vede si cum se schimba?.