Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Mergi in pagina de Talent Search pentru a putea incepe cautarea talentelor dorite in baza de date.

...

=>Pentru un oras anume => click pe caseta “Search Location” pentru a scrie numele orasului=> in dreapta iti apar rezultatele conform cautarii, adica acele talente care au in profil completat la locatie orasul introdus de tine.

Atentie! Unele talente isi completeaza profilul in limba romana, altele in limba engleza. Exista talente care in campul “Place of residence” scriu Bucuresti/Londra etc., de exemplu, altele scriu Bucharest/London etc.. Recomandarea este sa incerci ambele variante, pe rand, astfel incat sa ajungi la toate talentele care locuiesc in Bucuresti, Londra sau in orice alt oras doresti.

=> Pentru o tara sau mai multe tari anume => click pe “View countries” => ti se deschide lista predefinita cu tari => bifeaza casuta din dreptul tarii/tarilor dorite => in dreapta iti apar rezultatele conform cautarii, adica acele talente care au selectat in profil la campul “Place of residence” tara/una dintre tarile bifate de tine.

  • “Nationality” => pentru a cauta talente care apartin unei anume nationalitati => click pe casuta pentru afisarea variantelor de selectie => bifeaza casuta din dreptul nationalitatii dorite => in dreapta iti apar rezultatele conform cautarii, adica acele talente care au selectat in profil la campul “Nationality” nationalitatea bifata de tine;

  • Artistic activity” => pentru a cauta dupa categoria artistica din care face parte talentul => bifeaza una sau mai multe casute din dreptul categoriei dorite => in dreapta iti apar rezultatele conform cautarii, adica acele talente care au selectat in profil si se incadreaza in categoria sau categoriile artistice bifate de tine. Mai multe informatii despre ce inseamna fiecare categorie artistica in parte gasesti aici: “Categorie artistica talent = Artistic activity”;

  • “Wanted roles” => click pe ea casuta pentru cautare dupa rolurile/joburile dorite de talente, poti bifa unul sau mai multe => bifeaza casuta din dreptul tipului de rol/job => in dreapta iti apar rezultatele conform cautarii, adica acele talente care au selectat in profil la tipul de job/rol dorit acele joburi bifate de tine; Exemplu: poate cauti un student la actorie care sa accepte joburi de “Special Extra” sau de “Extra”, bifezi la “Artistic category” - Acting student si la “Wanted roles” - Special Extra si Extra si vezi iti apar rezultatele care au aceste valori selectate pe profil;

  • “Agent & Union” => pentru a cauta talente care au agent si/sau apartin de un anume sindicat => click pe casuta => bifeaza “Has Agent” daca vrei sa ti se genereze rezultate care contin doar talentele care au agent sau bifeaza “In Union” daca vrei sa ti se genereze rezultate care contin doar talente care apartin de un sindicat anume. Daca le bifezi pe ambele, rezultatele filtrului vor contine talentele care au agent si apartin de un sindicat;

  • “Talent database” => pentru a cauta talente care apartin doar de o anumita agentie, care fac parte dintr-o anumita baza de date sau care s-au inregistrat singure (Talent himself) => click pe casuta pentru afisarea variantelor de selectie => bifeaza una sau mai multe variante dorite => in dreapta iti apar rezultatele conform cautarii, adica acele talente care apartin de agentiile sau bazele de date bifate de tine.

Atentie! Atunci cand bifezi mai multe variante in filtrele predefinite, iti afiseaza talentele care au pot avea doar una dintre variantele bifate de tine, nu doar talentele care le au pe toate bifate.

Exemple:

  • Filtrul “Eyes color” => daca bifezi “Brown” si “Green”, iti afiseaza toate talentele care au ochii caprui sau verzi;

  • Filtrul “Dances” => daca bifezi “Cabaret”, “Flamenco” si “Greek”, iti afiseaza si talentele care au numai o varianta selectata, desigur ca printre rezultate se pot regasi si talente care le au pe toate bifate, insa acest lucru trebuie verificat pe profilul talentului, in sectiunea “Skills”, camp “Dance experience”.

Live filter” = opereaza in timp real, pe masura ce introduci filtre, in dreapta paginii iti apar in timp real rezultatele, adica talentele care se incadreaza in filtrele introduse de tine.

...