Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Mergi in pagina de Talent Search pentru a putea incepe cautarea talentelor dorite in baza de date, in functie de limbile vorbite, dialecte, abilitati artistice, sportive sau de alta natura ale talentului.

  • “Language” => click pe casuta pentru a ti se deschide variantele de selectie => selecteaza limba sau limbile care te intereseaza => selecteaza nivelul minim la care iti doresti sa le vorbeasca talentul => in dreapta iti apar rezultatele conform cautarii, adica acele talente care au selectat acele limbi pe profilul lor si se incadreaza in nivelul minim selectat de tine;

Atentie! Selectorul de nivel la “Language” functioneaza ca nivel minim, asadar, daca bifezi C1, o sa iti apara si cei care au Native sau C2, pentru ca se incadreaza, sunt peste nivelul selectat de tine. De asemenea, in cazul in care selectati 2 limbi, exemplu: engleza si italiana, in dreapta apar talentele care au selectat pe profil engleza sau italiana, nu si, si (evident apar si acele cazuri care au pe fisa si engleza, si italiana), iar selectorul de nivel minim se aplica la amandoua.

...

Stergi ce ai scris incasute sau debifezi casutele selectate ori pur si simplu apesi “Clear” sau “Clear all filters” => se sterg filtrele si in dreapta ti se actualizeza in timp real rezultatele. Mai multe informatii despre resetare/sterge filtre cautare ai aici: “Resetare cautare = Clear filter/all filters”.