Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Statusul “Available” = “Disponibil” apare automat pe platforma, in timp real,in urma raspunsului pe care talentul l-a dat pe rolul respectiv. Inseamna ca talentul a citit detaliile proiectului si rolului, este de acord cu ele, se incadreaza in cerintele si conditiile comunicate si a raspuns ca este disponibil.

...

  • Talentul primeste in timp real sms si email cu invitatia la auditie in care isi poate alege ziua si intervalul rar preferate; Gaseste in pagina rolului documentele necesare pentru pregatirea probei de casting (cele urcate de tine in pagina rolului).

Atentie! Inainte de a invita talentele la auditie, trebuie sa creezi programul de auditii, altfel talentele nu se pot programa la casting. Mai multe informatii despre cum creezi programul de auditii gasesti aici: Creare audiții și calendar casting.

 

b) Buton “Reject” = “Refuza” talentul, daca nu vrei sa il mai iei in considerare pentru acest rol. In urma acestei actiuni:

  • Talentul primeste notificare in contul lui ca i s-a schimbat statusul din “Available” = “Disponibil” in “Rejected” si vede pe pagina rolului schimbarea de status. Nu primeste sms sau email;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Rejected” = “Respins” (mai multe informatii despre acest status gasesti aici: Status “Rejected” = “Respins”).

Atentie!Daca totusi nu esti sigur si exista posibilitatea sa il selectezi mai tarziu, il poti lasa momentan in statusul actual. Poate primele tale optiuni nu vor fi disponibile si vei reveni la el. 

...

  • Talentul primeste in timp real sms si email ca este pe lista scurta pentru rolul respectiv;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Shortlist” = “Pe lista scurta” (mai multe informatii despre acest status gasesti aici: Status “Shortlist” = “Pe lista scurta”).

 

d) Buton “Choose Finalist” = “Alege Finalist” daca ai un proiect care iti permite sa alegi direct dintre talentele disponibile care sunt finalistii. In urma acestei actiuni:

  • Talentul primeste in timp real sms si email ca este ales pentru rolul respectiv;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Finalist” = “Finalist” (mai multe informatii despre acest status gasesti aici: Status “Finalist” = “Finalist”).

Atentie! Foloseste acest buton numai in cazul in care talentul este confirmat 100% pentru rol. In principiu, nu este indicata razgandirea odata mutat pe statusul “Finalist”.

...

Mai multe informatii despre cum ii explicam talentului statusul “Available” = “Disponibil” gasesti aici : Ce inseamna statusul “Available”= “Disponibil”?, Ce primesc cand sunt in statusul “Available”= “Disponibil”?, Ce trebuie sa fac daca am statusul “Available”= “Disponibil”? si Ce fac daca am devenit indisponibil pentru proiect desi am confirmat disponibilitatea?.