Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Statusul “Audition Scheduled” = “Audiție programată” apare automat pe platforma, in timp real,in urma programarii la proba de casting pe care talentul a facut-o pe rolul respectiv sau in urma programarii facuta de tine manual in programul de auditii.

...

a) Buton “Upload video” = “Upload video” -incarci

...

proba de casting data detalent. Apasand acest buton poti sa urci o singura proba de casting. Mai multe informatii despre cum urci probele de casting gasesti in sectiuneaaici: Upload probe de casting. In urma acestei actiuni: 

  • Talentul primeste primeste notificare in contul lui ca i s-a urcat proba de casting pe rol si o poate vizualiza in pagina lui de rol;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Had audition”= “A dat audiția” (mai multe informatii despre acest status gasesti aici:Status “Had audition”= “A dat audiția”).    

 

b) Buton “Didn’t come” = “Nu a venit la auditie” - daca talentul s-a programat pentru a da o probă de casting, nu s-a prezentat la casting și nici nu a anunțat ca nu ajunge. In urma acestei actiuni:

  • Talentul primeste notificare in contul lui ca i s-a schimbat statusul din “Audition Scheduled” = “Audiție programată” in “Didn’t come at audition” = “Nu a venit la audiție” si vede pe pagina rolului schimbarea de status. Nu primeste sms sau email;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Didn’t come at audition” = “Nu a venit la audiție” (mai multe informatii despre acest status gasesti aici: Status “Didn’t come at audition” = “Nu a venit la audiție”).

 

c) Buton “Cancel audition” = “Anuleaza auditia” -daca te-ai răzgândit între timp, nu mai consideri talentul potrivit din diverse motive pentru acel rol și decizi să îi anulezi proba de casting. In urma acestei actiuni:

  • Talentul primeste notificare in contul lui ca i s-a schimbat statusul din “Audition Scheduled” = “Audiție programată” in “Canceled audition” = “Auditie anulata” si vede pe pagina rolului schimbarea de status. Nu primeste sms sau email;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Canceled audition” = “Auditie anulata” (mai multe informatii despre acest status gasesti aici: Status “Canceled audition” = “Auditie anulata”).

 

Atentie! Este recomandat sa nu se faca abuz de butonul “ Cancel Audition”. Se presupune ca, daca ti-ai dorit sa ajunga la o proba de casting, nu te razgandesti. Acest buton este recomandat a fi folosit numai in situatii extreme. Daca totusi se doreste sa i se anuleze unui talent o programare la casting, indicat ar fi sa il informezi personal prin sms de acest fapt. Sistemul automat il informeaza doar in contul lui din platforma ca i-a fost anulata programarea, nu si pe sms ori email. Daca totusi nu esti sigur si exista posibilitatea sa iti doresti sa dea o proba de casting, il poti lasa in statusul “Audition scheduled” pentru a da proba de casting sau pentru a urca un selftape.

...

Mai multe informatii (ce sms primeste si cum trebuie sa se programeze) despre cum ii explicam talentului statusul “Scheduling audition“ = “De programat audiție” gasesti aici : Ce inseamna statusul “Audition Scheduled” = “Audiție programată”?, Ce primesc cand sunt in statusul “Audition Scheduled” = “Audiție programată”? si Ce trebuie sa fac daca am statusul “Audition Scheduled” = “Audiție programată”?.