Căutare după varsta, sex, etnie, infatisarea talentului (ochi, par, inaltime, greutate samd)

Mergi in pagina de Talent Search pentru a putea incepe cautarea talentelor dorite in baza de date, in functie de varsta, sex, etnie si altele, ca de exemplu: culoare ochi, inaltime, greutate, culoare par, lungime, chiar si tip par, cat si multe alte detalii ce tin de infatisarea talentelor.

  • “Age” => completeaza in casute intervalul dorit, varsta minima si varsta maxima (exemplu: 20 - 25) => in dreapta iti apar rezultatele conform cautarii, adica acele talente care au in profil completata varsta si se incadreaza in intervalul scris de tine;

  • “Height & Weight” => completeaza in casute intervalele dorite, inaltimea minima si maxima (atentie, inaltimea este exprimata in cm, exemplu corect: 175 - 185), greutatea minima si maxima (este exprimata in kg, exemplu corect: 65 - 75) => in dreapta iti apar rezultatele conform cautarii, adica acele talente care se incadreaza in intervalele scrise de tine.

Dupa acelasi principiu functioneaza toate filtrele/cautarile: apesi pe ele si ti se deschid casutele pentru a completa cu valorile dorite sau a selecta din listele predefinite valorile dorite de tine.

Live filter” = opereaza in timp real, pe masura ce introduci filtre, in dreapta paginii iti apar in timp real rezultatele, adica talentele care se incadreaza in filtrele introduse de tine.

Sus pe pagina ai de asemenea si numar total de rezultate generate, adica numarul de talente care se incadreaza in filtrele introduse de tine, corespund cautarii tale.

Stergi ce ai scris in casute sau debifezi casutele selectate ori pur si simplu apesi “Clear” sau “Clear all filters” => se sterg filtrele si in dreapta ti se actualizeza in timp real rezultatele. Mai multe informatii despre resetare/sterge filtre cautare ai aici: “Resetare cautare = Clear filter/all filters”.