Cautare “la liber" dupa orice cuvant doresti

Mergi in pagina de Talent Search pentru a putea incepe cautarea talentelor dorite in baza de date.

Asigura-te inainte ca nu este deja un filtru prestabilit pentru ceea ce vrei sa cauti.

Filtrul “Search” => click pe el pentru cautare “la liber” dupa orice doresti, cuvinte cheie => click pe caseta pentru text => completeaza in caseta cuvintele cheie dupa care doresti sa cauti. Poti cauta de exemplu dupa: nume, prenume, profesie, nume de facultate, specializare sau orice alt criteriu ori cerinta ai => in dreapta iti apar in timp real rezultatele conform cautarii, adica acele talente care au in profil cuvantul sau cuvintele (in cazul in care ai scris mai multe cuvinte) introduse de tine in camp. Acest filtru cauta in campurile pe care talentul are posibilitatea sa scrie la liber, nu ceva prestabilit.

Atentie! Daca introduci mai multe cuvinte, acest filtru iti afiseaza profilele care contin toate cuvintele introduse, astfel daca introduci 3 cuvinte, iar unele profile contin doar 2 dintre aceste cuvinte, nu iti vor fi afisate acele profile. Recomandarea este sa foloseste cat mai putine cuvinte cheie in aceeasi cautare pentru a avea rezultate.

Live filter” = opereaza in timp real, pe masura ce introduci filtre, in dreapta paginii iti apar in timp real rezultatele, adica talentele care se incadreaza in filtrele introduse de tine.

Sus pe pagina ai de asemenea si numar total de rezultate generate, adica numarul de talente care se incadreaza in filtrele introduse de tine, corespund cautarii tale.

Stergi ce ai scris in casuta sau apesi “Clear” => se sterge filtrul si in dreapta ti se actualizeza in timp real rezultatele, cat si numarul de rezultate sus pe pagina. Mai multe informatii despre resetare/sterge filtre cautare ai aici: “Resetare cautare = Clear filter/all filters”.