4.3.4 Status “Unavailable” = “Indisponibil”

Statusul “Unavailable” = “Indisponibil” apare automat pe platforma, in timp real, in urma raspunsului pe care talentul l-a dat pe rolul respectiv. Inseamna ca talentul a citit detaliile proiectului si rolului si nu este disponibil pe perioada proiectului, nu este de acord sau nu se incadreaza in cerintele si conditiile comunicate in rol.

 

Atunci cand un talent este indisponibil, acesta are de ales intre 4 variante de selectie astfel incat sa ajunga la tine si motivul pentru care nu este disponibil:

  • “Indisponibil” = “Unavailable” (în cazul în care nu dorește să spuna de ce);

  • “Indisponibil - buget” = “Unavailable - budget” (în cazul în care nu accepta proiectul din cauza bugetului);

  • “Indisponibil - dată” = “Unavailable - dates” (în cazul în care nu este disponibil în perioada proiectului);

  • “Indisponibil - exclusivitate” = “Unavailable - exclusivity” (în cazul în care îi rulează un proiect pentru care are deja exclusivitate pe categorie de produs și coincide cu cea de la acest proiect).

 

In acest status nu ai la dispozitie nicio actiune, niciun buton prin care sa mai comunici automat cu talentul pentru ca procesul de casting pentru acel proiect s-a incheiat, nefiind disponibil.

 

Mai multe informatii despre cum ii explicam talentului statusul “Unavailable” = “Indisponibil” gasesti aici : Ce inseamna statusul “Unavailable”= “Indisponibil”?, Ce primesc cand sunt in statusul “Unavailable”= “Indisponibil”? si Ce trebuie sa fac daca am statusul “Unavailable”= “Indisponibil”?.