4.3.11 Status “Finalist” = “Finalist”

Acest status il primesc talentele alese sa joace/iau rolul si vor face parte din proiect. Talentul primeste acest status pentru ca ai apasat butonul “Choose Finalist” = “Alege Finalist”.

In acest status talentul primeste automat un sms in care este informat că a luat rolul și că va fi sunat pentru detalii, cât și email care conține și alte informații necesare și în care i se reamintește perioada de desfășurare a proiectului:

  • Exemplu sms primit de talent: Felicitări! Ai luat rolul "{nume rol}" în {tip proiect: film etc.} "{nume proiect}"! Te vom suna pentru detalii! {nume și prenume responsabil rol}, {nume companie}.

 

In acest status ai la dispozitie urmatoarele actiuni apasand butoanele: 

a) Buton “Rollback”: in cazul in care te-ai razgandit si doresti ca talentul sa se intoarca in statusul anterior celui de “Finalist”, urmand ca talentul sa primeasca automat din partea sistemului informatiile conform cu statusul in care se intoarce (exemplu: talentul a fost pe status “Shortlist” si tu l-ai mutat pe “Finalist”, iar ulterior ai apasat butonul “Rollback” care l-a intors in status “Shortlist”. In acel moment talentul a primit sms si email din nou ca este pe lista scurta).

b) Buton “Reject” = “Refuza”: in cazul in care te razgandesti si nu mai doresti ca talentul sa fie ales finalist. In urma acestei actiuni:

  • Talentul primeste notificare in contul lui ca i s-a schimbat statusul din “Finalist” in “Rejected” si vede pe pagina rolului schimbarea de status. Nu primeste sms sau email;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Rejected” = “Respins” (mai multe informatii despre acest status gasesti aici: Status “Rejected” = “Respins”).

Atentie! Recomandat este ca talentul sa ramana in status “Finalist” daca asa ai hotarat. Butoanele “Rollback” si “Reject” sunt gandite sa fie folosite doar in cazuri exceptionale, in niciun caz intr-un mod uzual. In cazurile de acest gen, recomandat este sa fie sunat talentul si sa i se explice ca s-a produs o greseala si ca nu este ales finalist, plus comunicat restul de informatii, daca mai exista.

 

Mai multe informatii despre cum ii explicam talentului statusul “Finalist” = “Finalist” gasesti aici : Ce inseamna statusul “Finalist” = “Finalist”?, Ce primesc cand sunt in statusul “Finalist” = “Finalist”? si Ce trebuie sa fac daca am statusul “Finalist” = “Finalist”?.