4.3.6 Status “Scheduling audition“ = “De programat audiție”

Atunci cand doresti sa inviti la o proba de casting un talent, acesta se afla in statusul “Scheduling audition“ = “De programat audiție”. Talentul primeste acest status pentru ca ai apasat butonul “Schedule Audition” = “Programeaza auditia”.

 

In acest status talentul este in curs de programare la proba de casting, talentul a primit sms si email in care este informat ca se doreste sa dea o proba de casting pentru rolul respectiv si ca trebuie sa isi selecteze ziua si intervalul orar dorite pentru a sustine proba, dar momentan inca nu a facut-o. Ramane in acest status pana se programeaza.

  • Exemplu sms primit de talent: Bună! Ești selectat pentru proba casting pentru rol “Test rol 1” în filmul “Test proiect 1”! Programează-te cât mai repede la proba aici: “link pagină proiect”. “Nume prenume responsabil de casting”, “Nume companie”;

Atentie! Inainte de a invita talentele la auditie, trebuie sa creezi programul de auditii, altfel talentele nu se pot programa la casting. Mai multe informatii despre cum creezi programul de auditii gasesti aici: Creare audiții și calendar casting.

Talentul are la dispozitie 2 variante de raspuns, 2 butoane:

  • “Select audition date” = “Programeaza auditie” - daca se programeaza la casting, statusul lui se schimba automat in “Audition Scheduled” = “Auditie programata”; In cazul in care talentul intampina dificultati in a se programa singur la proba de casting, il poti ajuta programandu-l tu manual in programul de auditii. Mai multe informatii despre cum il poti programa la o proba de casting gasesti aici: Creare audiții și calendar casting;

  • “Upload selftape” = “Upload selftape” - daca isi urca selftape pe rol, statusul lui se schimba automat in “Had Audition” = “A dat auditia”.

 

Mai multe informatii despre aceste statusuri gasesti aici: Status “Audition Scheduled” = “Auditie programata” si Status “Had Audition” = “A dat auditia”.

 

In acest status ai la dispozitie urmatoarea actiune apasand butonul: 

Butonul “Reject” = “Refuza” talentul: in cazul in care te-ai razgandit si nu doresti sa mai dea proba de casting pentru acest rol. In urma acestei actiuni:

  • Talentul primeste notificare in contul lui ca i s-a schimbat statusul din “Scheduling audition” in “Rejected” si vede pe pagina rolului schimbarea de status. Nu primeste sms sau email;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Rejected” = “Respins” (mai multe informatii despre acest status gasesti aici: Status “Rejected” = “Respins”).

Atentie! Daca totusi nu esti sigur si exista posibilitatea sa iti doresti sa dea o proba de casting, il poti lasa in statusul “Scheduling audition” pentru a se programa la casting sau pentru a urca un selftape.

 

Mai multe informatii (ce sms primeste si cum trebuie sa se programeze) despre cum ii explicam talentului statusul “Scheduling audition“ = “De programat audiție” gasesti aici : Ce inseamna statusul “Scheduling audition“ = “De programat audiție”?, Ce primesc cand sunt in statusul “Scheduling audition“ = “De programat audiție”? si Ce trebuie sa fac daca am statusul “Scheduling audition“ = “De programat audiție”?.