4.3.2 Status “Checking availability”= “Se verifica disponibilitatea”

Atunci cand doresti sa verifici disponibilitatea talentului propus pe rol, acesta se afla in statusul “Checking availability”= “Se verifica disponibilitatea”. Talentul primeste acest status pentru ca ai apasat butonul “Check availability” = “Verifica disponibilitatea”.

 

In acest status talentul este in curs de verificare, i s-a solicitat disponibilitatea pe proiect si rol (notificare in contul lui, sms si email cu informatii despre rol), dar inca nu a raspuns:

  • Exemplu sms primit de talent: Bună! Ești propus pe rol “Test rol 1” în filmul “Test proiect 1”. Se cere disponibilitatea ta! Răspunde-ne cât mai repede aici: “link pagină proiect”. Mulțumim, “Nume prenume responsabil de casting”, “Nume companie”;

Talentul are la dispozitie 2 variante de raspuns, 2 butoane: “Available” = “Disponibil” si “Unavailable” = “Indisponibil” urmand ca statusul lui de pe rol sa se actualizeze automat in functie de ceea ce raspunde.

Mai multe informatii despre aceste statusuri gasesti aici: Status “Available” = “Disponibil” si Status “Unavailable” = “Indisponibil”.

 

In acest status ai la dispozitie urmatoarea actiune apasand butonul: 

Butonul “Reject” = “Refuza” talentul: in cazul in care te-ai razgandit si nu doresti sa mai primesti raspunsul lui, nu vrei sa il mai iei in considerare pentru acest rol. In urma acestei actiuni:

  • Talentul primeste notificare in contul lui ca i s-a schimbat statusul din “Checking availability” in “Rejected” si vede pe pagina rolului schimbarea de status. Nu primeste sms sau email;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Rejected” = “Respins” (mai multe informatii despre acest status gasesti aici: Status “Rejected” = “Respins”).

Atentie! Daca totusi nu esti sigur si exista posibilitatea sa iti doresti sa afli disponibilitatea lui pe proiect, il poti lasa in statusul “Checking availability” pentru a primi raspunsul lui.

Mai multe informatii (ce sms primeste si cum trebuie sa raspunda) despre cum ii explicam talentului statusul “Checking availability” = “Se verifica disponibilitatea” gasesti aici : Ce inseamna statusul “Checking availability”= “Se verifica disponibilitatea”?, Ce primesc cand sunt in statusul “Checking availability”= “Se verifica disponibilitatea”?, Ce trebuie sa fac daca am statusul “Checking availability”= “Se verifica disponibilitatea”?, Cum raspund cand sunt in statusul “Checking availability”= “Se verifica disponibilitatea”? si Ce fac daca nu mai gasesc sms-ul in care mi se cerea disponibilitatea?.