4.3.12 Status “Canceled audition” = “Audiție anulată”

Acest status il primesc talentele pe care nu le mai consideri potrivite sa dea proba de casting si decizi sa le anulezi programarea apasand butonul “Cancel Audition”. De asemenea, si talentele isi pot anula singure programarea la proba de casting, din diverse motive.

 

In urma acestei actiuni:

  • Talentul primeste notificare in contul lui ca i s-a schimbat statusul din “Audition Scheduled” = “Audiție programată” in “Canceled audition” = “Auditie anulata” si vede pe pagina rolului schimbarea de status. Nu primeste sms sau email;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Canceled audition” = ““Auditie anulata”.

 

In acest status nu ai la dispozitie nicio actiune, niciun buton prin care sa mai comunici automat cu talentul pentru ca, in principiu, procesul de casting pentru acel proiect s-a incheiat, din moment ce nu poate ajunge la casting sau din moment ce tu i-ai anulat programarea la proba de casting.

 

In schimb, talentul are dispozitie 2 posibilități:

  • să faca o altă programare pentru proba de casting apăsând butonul “Schedule audition” = “Programează audiție”;

  • să îsi uploadeze un selftape apăsând butonul “Upload Seltape”.

Atentie! Este recomandat sa nu se faca abuz de butonul “ Cancel Audition”. Se presupune ca, daca ti-ai dorit sa ajunga la o proba de casting, nu te razgandesti. Acest buton este recomandat a fi folosit numai in situatii extreme. Daca totusi se doreste sa i se anuleze unui talent o programare la casting, indicat ar fi sa il informezi personal prin sms de acest fapt. Sistemul automat il informeaza doar in contul lui din platforma ca i-a fost anulata programarea, nu si pe sms ori email. Daca totusi nu esti sigur si exista posibilitatea sa iti doresti sa dea o proba de casting, il poti lasa in statusul “Audition scheduled” pentru a da proba de casting sau pentru a urca un selftape.

 

Mai multe informatii despre cum ii explicam talentului statusul “Canceled audition” = “Auditie anulata” gasesti aici: Ce inseamna statusul “Canceled audition” = “Audiție anulată”?, Ce primesc cand sunt in statusul “Canceled audition” = “Audiție anulată”? si Ce trebuie sa fac daca am statusul “Canceled audition” = “Audiție anulată”?.