4.3.8 Status “Had Audition” = “A dat Audiția”

Statusul “Had Audition” = “A dat Audiția” apare automat pe platforma, in timp real, in urma urcarii probei de casting pe profilul talentului utilizand butonul de “Upload Video” de catre responsabilul de casting sau in urma urcarii selftape-ului de catre talent utilizand butonul “Upload Selftape”.

 

Mai multe informatii despre urcarea probelor de casting sau a selftape-urilor gasesti aici: Upload probe de casting.

In acest status ai la dispozitie urmatoarele actiuni apasand butoanele: 

a) Buton “Schedule Recall” = “Programeaza recall”: daca doresti sa mai dea o proba de casting. In urma acestei actiuni: 

  • Talentul primeste in timp real sms si email cu invitatia la recall in care isi poate alege ziua si intervalul rar preferate; Gaseste in pagina rolului documentele necesare pentru pregatirea recallului (cele urcate de tine in pagina rolului).

Atentie! Inainte de a invita talentele la recall, trebuie sa creezi programul de recall, altfel talentele nu se pot programa pe calendar. Mai multe informatii despre cum creezi programul de recall gasesti aici: Creare audiții și calendar casting.

b) Buton “Shortlist” = “Pe lista scurta”: daca ai un proiect in care decizi lista scurta in urma probelor de casting sustinute. In urma acestei actiuni:

  • Talentul primeste in timp real sms si email ca este pe lista scurta pentru rolul respectiv;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Shortlist” = “Pe lista scurta” (mai multe informatii despre acest status gasesti aici: Status “Shortlist” = “Pe lista scurta”.

c) Buton “Choose Finalist” = “Alege Finalist” daca ai un proiect in care decizi finalistii in urma probelor de casting sustinute. In urma acestei actiuni:

  • Talentul primeste in timp real sms si email ca este ales pentru rolul respectiv;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Finalist” = “Finalist” (mai multe informatii despre acest status gasesti aici: Status “Finalist” = “Finalist”).

Atentie! Foloseste acest buton numai in cazul in care talentul este confirmat 100% pentru rol. In principiu, nu este indicata razgandirea odata mutat pe statusul “Finalist”.

d) Buton “Reject” = “Refuza”: pentru talentele pe care nu le consideri potrivite in urma probelor de casting sustinute. In urma acestei actiuni:

  • Talentul primeste notificare in contul lui ca i s-a schimbat statusul din “Had audition” in “Rejected” si vede pe pagina rolului schimbarea de status. Nu primeste sms sau email;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Rejected” = “Respins” (mai multe informatii despre acest status gasesti aici: Status “Rejected” = “Respins”).

Atentie! Daca totusi nu esti sigur si exista posibilitatea sa aiba o sansa sa ia rolul, il poti lasa in statusul “Had audition” pana se ia decizia finala.

 

Mai multe informatii despre cum ii explicam talentului statusul “Had audition“ = “A dat Audiția” gasesti aici : Ce inseamna statusul “Had Audition” = “A dat Audiția”?, Ce primesc cand sunt in statusul “Had Audition” = “A dat Audiția”? si Ce trebuie sa fac daca am statusul “Had Audition” = “A dat Audiția”?.