4.3.1 Status “Proposed” = “Propus”

Atunci cand un talent este adaugat pe un rol, acesta primeste statusul “Proposed” = “Propus”, adica talent propus pentru rolul respectiv.

 

In acest status talentul nu este inca verificat ca disponibilitate (date, buget, exclusivitate ori alte cerinte specifice rolului). Verificarea se poate face prin apasarea butonului “Check availability”, iar, daca talentul nu mai este dorit pentru rolul respectiv, se poate apasa butonul “Reject”.

 In acest status ai la dispozitie urmatoarele actiuni apasand butoanele: 

a) Buton “Check availability” = “Verifica disponibilitatea” talentului. In urma acestei actiuni:

  • Talentul primeste in timp real sms si email cu detaliile proiectului si rolului, cele completate de tine in pagina proiectului si in pagina rolului;

Atentie! Ai grija ca inainte sa soliciti disponibilitatea talentului sa ai toate informatiile necesare completate pe proiect si rol, altfel acesta nu va putea oferi un raspuns (buget, date filmare etc.). 

 

b) Buton “Reject” = “Refuza” talentul, daca nu vrei sa il iei in considerare pentru acest rol. In urma acestei actiuni:

  • Talentul primeste notificare in contul lui ca i s-a schimbat statusul in “Rejected” si vede pe pagina rolului schimbarea de status. Nu primeste sms sau email;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Rejected” = “Respins” (mai multe informatii despre acest status gasesti aici: Status “Rejected” = “Respins”).

Atentie! Daca totusi nu esti sigur si exista posibilitatea sa il selectezi mai tarziu, il poti lasa in statusul “Proposed”.

 

Mai multe informatii despre cum ii explicam talentului statusul “Proposed” = “Propus” gasesti aici: Ce inseamna statusul “Proposed” = “Propus”?, Ce primesc cand sunt in statusul “Proposed” = “Propus”? si Ce trebuie sa fac daca am statusul “Proposed” = “Propus”?.