4.3.14 Status “Didn’t come to audition” = “Nu a venit la audiție”

Acest status il primesc talentele care s-au programat la proba de casting, insa nu s-au prezentat si nici nu au anuntat ca nu ajung.

 

In urma acestei actiuni:

  • Talentul primeste notificare in contul lui ca i s-a schimbat statusul din “Audition Scheduled” = “Audiție programată” in “Didn’t come to audition” = “Nu a venit la audiție” si vede pe pagina rolului schimbarea de status. Nu primeste sms sau email;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Didn’t come to audition” = “Nu a venit la audiție”.

 

In acest status ai la dispozitie urmatoarea actiune apasand butonul: 

a) Buton “Schedule Audition” - daca doresti sa isi mai seteze o programare la proba de casting. In urma acestei actiuni:

  • Talentul primeste in timp real sms si email cu invitatia la auditie in care isi poate alege ziua si intervalul rar preferate; Gaseste in pagina rolului documentele necesare pentru pregatirea probei de casting (cele urcate de tine in pagina rolului).

 

Mai multe informatii despre cum ii explicam talentului statusul “Didn’t come at audition” = “Nu a venit la audiție” gasesti aici: Ce inseamna statusul “Didn’t come to audition” = “Nu a venit la audiție”?, Ce primesc cand sunt in statusul “Didn’t come at audition” = “Nu a venit la audiție”? si Ce trebuie sa fac daca am statusul “Didn’t come to audition” = “Nu a venit la audiție”?.