1.1 Creare, activare cont, logare și accesare platformă

 • Creare cont client:

Din pagina principala (= Home page) => accesezi din meniul principal de sus sectiunea “Clients” - “Request your account” => ti se deschide pagina Request your account unde iti creezi cont astfel:

=> Introduci datele tale în formularul din aceasta pagina, cele obligatorii pentru a ti se genera contul: adresa de email si nume prenume. Introduci in formular si restul datelor asociate contului tau, ca de exemplu profesia, tara, cat si alte detalii si mai ales daca ai anumite solicitari sau mesaje care vrei sa ajunga la echipa The Cast List.

=> Apeși butonul “Submit Request” de la sfarșitul formularului, dupa ce te-ai asigurat ca ai citit și ești de acord cu termenii și conditiile, politica de confidentialitate, cookies policy și ai bifat casutele pentru acestea.

=> Primești emailul automat, trimis de sistem, cu confirmarea că ți-a fost primita solicitarea de activare a contului si urmeaza a fi analizata de echipa The Cast List.

 • Activare cont client:

Este analizata cererea ta si este activat contul tău.

=> Primești emailul automat, trimis de sistem, cu confirmarea că ți-a fost activat contul, moment din care ai acces în platformă.  

Este posibil ca in aceasta etapa sa fii contactat de unul dintre membrii echipei The Cast List, mai ales daca sunt necesare informatii suplimentare in vederea activarii contului tau de client.

 • Setare parolă: 

Pentru a-ți seta parola în platforma THE CAST LIST ai mai jos instrucțiunile necesare, cât și pe emailul de activare:

 1. Accesezi linkul: https://clients.thecastlist.com/reset-password.

 2. Introduci adresa de email.

 3. Click buton "Send set/reset email"

 4. Accesezi linkul primit pe email.

 5. Introduci parola dorita. 

 6. Click buton "Change password"

 • Logare și accesare platformă = Login:

Pentru a te autentifica (= loga) în platforma THE CAST LIST:

 1. Din pagina principala (= Home page) => accesezi din meniul principal sectiunea “Clients” - “Login”=> ti se deschide pagina de logare dedicata clienților: Login.

 2. Introduci emailul și parola contului tău.

 3. Click buton "Login”.  

 • Resetare parolă: 

Pentru a-ți reseta parola în platforma THE CAST LIST:

 1. Din pagina principala (= Home page) => accesezi din meniul principal de sus sectiunea “Clients” - Login (pagina de logare dedicata clienților) => click buton “Forgot your password?” sau mergi direct la Pagina restare parola.

 2. Introduci adresa de email.

 3. Click buton "Send reset email"

 4. Accesezi linkul primit pe email.

 5. Introduci parola dorita. 

 6. Click buton "Change password"