Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Creditele sunt cheltuite atunci cand “deblochezi” un talent, adică datele lui de contact pentru a îl utiliza sau comunica cu el. Creditele se consuma astfel: 1 talent “deblocat” = 1 credit; 1 talent Model sau Top/Rare “deblocat” = 3 credite; 1 talent Celebrity “deblocat” = 5 credite.

Poți cheltui credite în doua moduri: 

1. Pe proiect, din creditele companiei care detine proiectul:

  • cand se actioneaza Din pagina proiectului => mergi pe un rol => click butonul de schimbare status pe profilul unui talent pentru a avansa cu talentul din status-ul Propus (=Proposed) într-un status mai avansat. Pe ecran va fi afisat un mesaj de avertizare ca se va cheltui un credit și talent pe rol, cel de langa poza talentului ( de pe cardul talentului). De fiecare data cand actionezi butonul de schimbare status, vei fi avertizat ca vei cheltui credite (din creditele companie care detine proiectul) și ti se va cere confirmarea acțiunii. 

Nota: Nu se cheltuiește credit Nu consumi credite cand refuzi un talent, adică schimbi statusul unui talent din Propus( = Proposed“Proposed” ) în Refuzat( = Rejected“Rejected”).  

...

 

  • Din pagina proiectului => mergi pe un rol => deschizi profilul talentului => click secțiunea “CONTACT” din fișa talentului => click butonul “Unlock contact details” => ai “deblocat” talentul cu condiția sa ai drept general de a cheltui credite ( “Allows the user to spend company credit on talents contact details” ) și drept general de a accesa secțiunea “CONTACT” ( “ Access to Contact Details”) . De fiecare data cand actionezi butonul “Unlock contact details” , vei fi avertizat ca vei cheltui credite (din creditele companie care detine proiectul) și ti se va cere confirmarea acțiunii. 

Atata timp cat se actioneaza din interiorul unui proiect se cheltuiesc creditele companiei care deține proiectul.

Atenție! Pe proiect, în modul descris mai sus, creditele pot fi cheltuite și de către colaboratorii pe care îi adaugi pe respectivul proiect (chiar dacă ei nu sunt sub umbrela companie tale), dacă tu le dai acest drept, anume dreptul de a schimba statusul talentelor pe rol “Access to Change Status buttons”’ (cu condiția ca ei sa aiba și dreptul general de a cheltui credite). Vezi aici detalii in drepuri pe proiect.  2. In vezi aici cum: “Deblocare” talent & vizualizare datelor de contact talent;

2. În afara unui proiect, din pagina “Talent Search” , din creditele companiei tale, sub umbrela careia se afla userul, esti:

din pagina “Talent Search” => deschizi profilul talentului => click secțiunea “CONTACT” din fișa talentului => click butonul Unlock contact details” => ai “deblocat” talentul cu condiția sa detina ai drept general de a cheltui credite ( “Allows the user to spend company credit on talents contact details” :

  • cand se deschide profilul unui talent si se actioneaza butonul “ Unlock contact details” din secțiunea “CONTACT” din profilul talentului. Pe ecran va fi afisat un mesaj de avertizare ca se va cheltui un credit și se va cere confirmarea acțiunii. 

Atata timp cat se actioneaza din pagina “Talent Search” se cheltuiesc creditele companiei sub umbrela careia este userul care actioneza.

Exemplu: Dacă un colaborator acționează deblocarea unui talent din interiorul uni proiect, indiferent ca o face prin actionarea butonului de schimbare a statusului talentului sau prin actionarea in zona “Contact” de pe profilul talentului, cheltuiește din creditele companiei care deține proiectul, pe cand daca acționează in afara proiectului, din modul general din pagina “Talent search” cheltuiește din creditele companiei sale (sub umbrela careia este). 

Dupa “deblocarea” talentului datele lui de contact devin disponibile userilor care au acces in proiectul respectiv, cat si userilor care sunt sub umbrela companiei care il detine. Datele de contact ale talentului vor fi disponibile atat in proiectul respectiv cat si in afara proiectului pentru care a fost deblocat. Conditia este ca ca userul sa detina și dreptul general “Access to Contact Details “

Pentru a comanda credite sau a ajunge la pagina cu creditele companiei tale: din pagina principala ( = Dashboard) => accesezi din meniul din stanga sectiunea Credits ( = Credite) => ti se deschide pagina Credits.

Vezi aici mai multe detalii:

3.3) și drept general de a accesa secțiunea “Contact”( “ Access to Contact Details”) .

Talentul odată “deblocat” este “deținute” de companie și poate fi folosit, vezi aici mai multe detalii: Talente “deblocate” = deținute de companie3.3.1 “Deblocarea” unui talent, vizualizarea datelor de contact ale talentului.

Pentru a “debloca” un talent ai nevoie de credite, vezi aici mai multe detalii Credite & oferta: The Cast List - Abonament & Pachete