Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Acest status il primesc talentele alese sa joace/iau rolul si vor face parte din proiect. Talentul primeste acest status pentru ca ai apasat butonul “Choose Finalist” = “Alege Finalist”.

...

  • Talentul primeste notificare in contul lui ca i s-a schimbat statusul din “Finalist” in “Rejected” si vede pe pagina rolului schimbarea de status. Nu primeste sms sau email;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Rejected” = “Respins” (mai multe informatii despre acest status gasesti aici: Status “Rejected” = “Respins”).

Atentie! Recomandat este ca talentul sa ramana in status “Finalist” daca asa ai hotarat. Butoanele “Rollback” si “Reject” sunt gandite sa fie folosite doar in cazuri exceptionale, in niciun caz intr-un mod uzual. In cazurile de acest gen, recomandat este sa fie sunat talentul si sa i se explice ca s-a produs o greseala si ca nu este ales finalist, plus comunicat restul de informatii, daca mai exista.

...

Mai multe informatii despre cum ii explicam talentului statusul “Finalist” = “Finalist” gasesti aici : Ce inseamna statusul “Finalist” = “Finalist”?, Ce primesc cand sunt in statusul “Finalist” = “Finalist”? si Ce trebuie sa fac daca am statusul “Finalist” = “Finalist”?.