Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Acest status il primesc talentele care intra in “cursa finala”, fiind pe lista scurta din care se va alege finalistul. Talentul primeste acest status pentru ca ai apasat butonul “Shortlist” = “Pe lista scurta”.

...

  • Talentul primeste in timp real sms si email ca este ales pentru rolul respectiv;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Finalist” = “Finalist” (mai multe informatii despre acest status gasesti aici: Status “Finalist” = “Finalist”).

Atentie! Foloseste acest buton numai in cazul in care talentul este confirmat 100% pentru rol. In principiu, nu este indicata razgandirea odata mutat pe statusul “Finalist”.

...

  • Talentul primeste notificare in contul lui ca i s-a schimbat statusul din “Shortlist” in “Rejected” si vede pe pagina rolului schimbarea de status. Nu primeste sms sau email;

  • Statusul talentului se schimba automat in “Rejected” = “Respins” (mai multe informatii despre acest status gasesti aici: Status “Rejected” = “Respins”).

Atentie! Daca totusi nu esti sigur si exista posibilitatea sa aiba o sansa sa ia rolul, il poti lasa in statusul “Shortlist” pana se ia decizia finala.

c) Buton “Rollback”: in cazul in care te-ai razgandit si doresti ca talentul sa se intoarca in statusul anterior celui de “Shortlist”.

Atentie! Recomandat este ca talentul sa ramana in status “Shortlist” daca asa ai hotarat. Butonul de “Rollback” este gandit a fi folosit doar in cazuri exceptionale, in niciun caz intr-un mod uzual. Trebuie sa porti o discutie cu talentul in cazul in care se doreste sa ramana ca optiune pentru rol si trebuie anuntat ca a avut loc o greseala si comunicat ce se doreste de la el (sa mai dea o proba o casting etc.).

...

Mai multe informatii despre cum ii explicam talentului statusul “Shortlist” = “Pe lista scurta” gasesti aici : Ce inseamna statusul “Shortlist” = “Pe lista scurta”?, Ce primesc cand sunt in statusul “Shortlist” = “Pe lista scurta”? si Ce trebuie sa fac daca am statusul “Shortlist” = “Pe lista scurta”?.